– Min sidste geddetur i 2021 var den 30 december, og da de fleste søer var frosset til, måtte det blive en tur til åen med kastestangen – min Savage Gear Custom Predator stang og det nye SG8 baitcaster hjul, fortæller Mads Davidsen. – Det fungerede perfekt til gedderne, og jeg fiskede små tre timer.

– Der gik ikke længe, før jeg fandt et område, hvor der var en del fisk, så snart gik fiskeriet rigtig godt, og storfangeren denne dag var en 17 cm Hybrid Pike fra Savage Gear. Jeg fik en del mindre fisk på land, men manglede dog og finde en lidt større gedde – bare som krydderi på årets sidste tur. Heldigvis kom der efter små to timer et godt hårdt hug, og en fin fisk på den gode side af de 90 cm kom op foran kameraet. Alt i alt en rigtig god tur, som betød, at jeg endte op med at have fanget 416 gedder i 2021.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This