– Med den milde vinter bliver der plads til mange fisketure, og eleverne er helt vilde for at komme afsted efter gedder, eftersom de er meget medgørlige i det milde vejr, fortæller Jakob Kjær Madsen fra fiskelinjen på Aalestrup Naturefterskole til Fisk & Fri. – På skolen bliver der bundet et utal af fluer, og den senere tid har de vist sig virkelig effektive.

– Fiskeriet, der ofte forgår i søerne omkring skolen, har kastet et par virkelig flotte gedder af sig den senere tid, fortsætter han. – I går var det Karl, der således fangede en super flot gedde. Og i dag var det Valdemar Brammann , på fotoet ovenfor, der var dagens top rod. Han nåede ikke helt op på den eftertragtede meter, men med den mave fisken havde, har den ligget omkring de syv kilo! Og det er flotte junior fisk, ikke mindst på fluen må man sige…

Se på https://www.facebook.com/fiskelinien hvis du vil se mere eller har lyst til at tage din fiskestang med i skole og få nye fiske kammerater. Der er plads til flere allerede til næste år, hvor der er en masse fede ture på programmet, teori, grejtilvirkning og ca 20 nye fiskekammerater fra hele landet. Der er besøgsaften d. 23/02 hvor man kan hører mere om både jagt, hest, adventure og selvfølgelig fiskeri.

Her på Fisk & Fri hører vi også lidt til de gamle elever fra Ålestrup – blandt andet Andres Peter Rasmussen, der i dag lever af sit fiskeri – blandt andet som ekspedient i Jagt og Fiskerimagasinet i København. – Andreas er blot en af flere af vores gamle elever, der i dag lever med og af fiskeri på en eller anden måde. Hos Aalestrup Naturefterskole er nybegynderen og de mest ihærdige unge lystfiskere velkomne, slutter Jakob, der underviser i lystfiskeri på skolen, hvilket for øvrigt heller ikke kan være det værste job.

 

Grejxperten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This