Det sidste stykke tid har budt på imponerende torskefangster fra Langelandsbæltet med upublicerede torsk helt op til fantastiske 18,5 kilo.

I dag er den gal igen, hvor Andreas Peter Rasmussen, der til daglig arbejder i Jagt og Fiskerimagasinet, har fanget to super fisk under et Garmin sælger-arrangement afholdt på det gode skib Neptun med den skrappe skipper Dennis Møller ved roret. Efter noget tids søgen kan Dennis på pædagogisk vis demonstrere over for kursisterne, hvordan man med Garmin Clearvü kan spotte en torskebøvs på 40 meters dybde, og sekunder efter suser pirkene mod dybet:

– Min pirk når akkurat at røre bunden, inden den står på en solid first-timer til mig, fortæller Andreas, der, mens du læser dette, nu står og nyder solskinnet ude på Langelandsbæltet med en bredt smil hele vejen op til begge ører. – I det samme pirken ramte bunden, var der massivt flex på klingen, og efter en super fight kunne vi gaffe den flotte fisk i munden, fortsætter han. – Desværre var der dramatik ved landingen og den røg af – så den blev i andet gafningsforsøg taget i ryggen, som du kan se på billedet. Fisken huggede som de fleste andre fisk taget i dag reelt på pirken, som i dette tilfælde var en 300 grams rørpirk fra Fladen i sølv med lidt flourscerende rød på.

 

Harald Nyborg

 

– Allerede et kvarter er der bud efter min pirk 40 meter nede i dybet, fortsætter Andreas sin beretning, og denne gang er det en lige så flot 10,5 kilos, der har hugget pirken. Også denne fisk tager godt ved, men må til sidste bide i Neptuns dæk.

– I alt har vi taget cirka 15 torsk indtil videre med den tredje største til Søren Vesth fra Garmin, slutter situationsrapporten fra Langelandsbæltet.

Har du også fanget en flot fisk, så husk at kontakte Fisk & Fri.

10,5 kilos torsk fra Langelandsbæltet

Her ser du Andreas med dagens anden måler – en ftorsk på 10,5 kilo.

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This