I dag var Per Schmidt og Kenneth Birler fra Fishing Lodge Fyn en tur på Fyns østkyst, hvor forholdene var helt perfekte: Sydvenstenvind på 6-7 m/s, en smule uklart vand – og masser af bevægelse i vandet.

– Til at starte med fangede jeg en fin 60 centimeters blankfisk, som hurtigt blev genudsat, fortæller Kenneth. – Herefter gik vi og affiskede derudaf, så vi lige akkurat kunne råbe til hinanden. Vi jokede lidt med, at nu skulle vi bare fange en fisk som Per Gyllings fem´er fra den anden dag, da Per, som gik bag mig og tilsyneladende lige skulle rydde lidt op, fik et drøn af et hug.

Fisken tog straks et par gode udløb samt adskillige spring, men til sidst blev den flotte og blanke fisk så træt, at den stille og roligt kunne glide over netkanten. Vi blev ude i vandet og afkrogede fisken samt tog et par hurtige billeder, inden den uskadt kunne svømme retur til bølgerne, hvor den kom fra. Den smukke fisk, der tog en Pattegris, blev anslået til at veje cirka fem kilo.

På de sidste fem ture har vi fået fisk på samtlige ture, så det fisker helt fint her på Østfyn, slutter Kenneth Birler sin beretning til Fisk & Fri.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This