– Ovenpå lørdagens fine fiskeri besluttede jeg at tage afsted igen søndag morgen, skriver Kasper Weidick Iversen fra Team Sportex til Fisk & Fri. – Dagen startede ud som en tro kopi af dagen før med fladt vand og mange ringende hornfisk. Men ørrederne var der også, og de reagerede hårdt på wobleren. Hurtigt havde jeg fået en håndfuld tykke ørreder, og turen gik videre til næste plads, hvor Tiboron’en igen komme på arbejde!

– Ligesom dagen før fandt jeg fiskene tæt ved land, men denne dag fulgte de ikke efter. De tog den hårdt og kontant. Bedst som jeg havde lavet et ægte langdistance kast, nåede jeg kun tre omgange på hjulet, før hugget kom. Wobleren blev brutalt stoppet, og jeg gav modhugget resolut. Fisken gik direkte i overfladen. Store headshakes efterfulgt af en spurt mod det dybere vand afslørede, at der var tale om en rigtig fin fisk! Havørreden gik tungt, og jeg fulgte den ud på dybere vand for at undgå sten og muslinger. Denne gang var jeg bevæbnet med et net, men da jeg forsøgte at lande fisken første gang knækkede håndtaget af, og fisken forsatte i et spring ud af nettet igen.

– Anden gang gik det noget bedre. Jeg fik fat i halen og halvt skubbet den ind over nettet, hvorefter jeg sikkert kunne nette fisken. Jeg kunne dermed endnu en gang stå og nyde synet af en fantastisk sølv skinnede fisk, og denne gang på 67cm. Lige som dagen før besluttede jeg, at det var en perfekt ende på fisketuren. Grejet jeg benyttede var en sportex Tiboron RS-3 Seatrout 9′ 6-31g, Climax MiG8 braid, og Climax Max Fluorocarbon i 0,45, slutter han.

Husk at der er masser af fede kystartikler i artikelarkivet på fiskogfri.dk her.

 

Hvidovre Sport

 

 

67 cm var den flotte havørred, som Kasper Weidick Iversen fra Team Sportex fangede.

67 cm var den flotte havørred, som Kasper Weidick Iversen fra Team Sportex fangede.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This