Henrik Hove har gjort det godt på kysten det sidste stykke tid – og har fået rigtig fint med fisk, som dog primært har været i den mindre ende af skalaen. Men det blev der grundigt ændret på her i går, hvor han fik det hug, som vi alle går og drømmer om:

– Jeg var så heldig at jeg kunne få fri fra arbejde her i går, og fridagen skulle bruges på kysten, fortæller han. – Jeg lagde ud tidligt om morgenen på to forskellige pladser, hvor det ikke gav noget særligt, hvorefter jeg flyttede til et nyt sted. Da jeg kommer der ned til det nye dejlige spot, hvor jeg har fisket så tit, er der de helt rigtige forehold til store fisk – nemlig god bevægelse i vandet og en fin strøm.

– Inden længe fik jeg et godt hug langt ude. Til at starte med føltes det som bundbid, men da bunden pludselig tog et langt udløb, var jeg ikke i tvivl om, at det var stor fisk. Det tog cirka 20 minutter at lande den flotte havørred, som var 6,2 kg og målte 80cm.

Drømmehavørreden, der blev fanget på Østsjælland, huggede på et Westins Søm på 22 gram i blå.

Westin Kystcup 2022 løber indtil udganen af maj, og der er stadig tre Westin W10 Spin kyststænger til en værdi af 3 x 7.499 kroner på højkant til dem, der inden da fanger en blank femkilos kystørred på over fem kilo på Westin endegrej. Læs mere om konkurrencen her.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This