ZPEY SWITCH blev kåret til "Bedste nye fluestang" under årets EFTTEX i Rom. Dette er andet år i træk at norske Zpey System modtager denne fine pris.

Tidligere i år lancerede Zpey System innovationen Zpey Switch, som er en serie på 22 forskellige enhånds fluestænger. Alle stængerne leveres med to alternative endebutts. En traditionel og kort variant og en kompakt udgave af det patenterede Zpey-håndtag. Brugeren kan bytte endebutt på få sekunder. Med den korte butt er stængerne rene enhånds stænger, alle med dyb, jævn og parabolsk aktion med tilsvarende stærk top og kort slaglængde. Med det bøjede Zpey-håndtag, kan stængerne fremdeles bruges som enhånds, uden at det er i vejen for brugeren. Men det giver mulighed for tohånds casting, både spey og overhånds. Håndtagets udforming, kombineret med stængernes aktion, gør at man kan kaste enkelt med minimal brug af kræfter.

– Efter lanceringen af Zpey Switch i maj 2008, er stængerne allerede blevet "Best i test" i en række store stangtester. Derfor havde vi forventet noget opmærksomhed under årets EFTTEX. Men, at vi skulle tage prisen for "Bedste nye fluestang" for andet året i træk, var mere end vi turde håbe på, siger opfinder og grundlægger Arve Evensen.

EFTTEX arrangeres av EFTTA (European Fishing Tackle Trade Association), og er en af sportsfiskeindustriens årlige højdepunkter.

De to danskere, Henrik Kassov og Henrik Mortensen er i øvrigt blevet ansat hos Zpey Systems for nylig, og det bliver rigtig spændende at se hvad Zpey vil byde på i fremtiden.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This