ZEBCO SPORTS EUROPE, der kendt for brands som Browning Fishing, Quantum, Rhino and Zebco, satser nu benhårdt på et solidt fodfæste i det skandinaviske marked. Zebco, der er en af Europas største grejproducenter, har derfor indgået en ny distributøraftale med danske HP Værktøj A/S, der fremover vil distrubuere de over 6000 produkter i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Grønland. Omdrejningspunktet er et 47.000 m2 stort lager i Børkop, hvorfra de 120 ansatte distibuerer varerne.

HP Værktøj er en af de største aktører på det skandinaviske non-food marked, og med en årlig omsætning på over 1 milliard kroner i koncernen Trade Wind, som HP Værktøj er en del af, er der ingen tvivl om, at de vil kunne sikre en effektv distribution. – Vores produkter er som skræddersyede til det skandinaviske marked, men indtil videre har der ikke været det store salg i landet, fordi vi primært har arbejdet sammen med mindre distributører, som især henvender sig til de specialiserede fiskegrejsbutikker, fortæller Peter Delwes, direktør for Zebco Europe . Men – der sælges store mængder af fiskegrej uden for grejbutikkerne, og det er især her, at HP Værktøj vil kunne vise deres enorme styrke.

– Vi har tidligere handlet med fiskegrej – og har lært to ting, fortæller Klavs Pedersen frs HPV. – For det første er det svært at få lavet det rigtige grej i østen, når ikke man har ekspertisen. For det andet kan man sælge nok så billigt grej uden at få en god forretning ud af det, hvis ikke man har de rigtige brands. Vi er derfor meget glade for at indlede et samarbejde med Zebco, der både har den faglige ekspertise – samt en effektiv og pålidelige logistik. Udvalget af kvalitetsfiskegrej fra Zebco er intet mindre end imponerende, sluitter Klavs, der er sikker på, at det nye partnerskab vil kunne flytte store mængder af fiskegrej over disken.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This