Både åer og udsætninger får en håndsrækning af Youfish.dk i 12 – I 2011 HAR YOUFISH.DK fulgt diverse projekter i forbindelse med genopretning af fiskebestande i Danmark. Udover at pengene fra fisketegnet blandt andet går til fiskepleje, så har medarbejderne hos YouFish.dk på nært hold, selv fået indblik i de mange frivillige kræfter der bliver lagt i de gode initiativer til gavn for de naturlige fiskebestande i Danmark.

På baggrund af mange spændene oplevelser med dette, har YouFish.dk fra i år valgt at støtte op om fremtidige projekter i relation til fiskepleje og udsætning af fisk i danske vandløb. Fra 1. januar i år – donerer YouFish.dk 5 kroner til dansk fiskepleje hver eneste gang, der bestilles fiskegrej og fiskeudstyr.

– Helt firkantet, så lever vi af at sælge fiskegrej og fiskeudstyr. Og for at få glæde af det skal der være fisk at fange – også i fremtiden. Vi føler, at det er en god beslutning at give økonomisk støtte til de mennesker og organisationer, som arbejder på, at vi har sunde og naturlige fiskebestande i danske vandløb og farvande, siger Ulrik Brøndum fra YouFish.dk

Projekter der opnår støtten følger de biologiske anbefalinger, som er beskrevet i rapporterne "Planer for Fiskepleje", der bliver lavet af DTU Aqua. Rapporterne beskriver fiskebestandene og de initiativer der gavner fiskebestandene bedst.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This