Så er der ikke lang tid til Skandinaviens største surfcasting-konkurrence – Nordsø Cup 2021. – I år fejrer vi Nordsø Cup’s 25-års jubilæum, og i den anledning, har vi sat antallet af deltagere op til 175, lyder det fra arrangørerne. – Førstepræmien er på 25.000 kroner kontant, og der er en samlet præmiesum på over  200.000 kroner.

– Til Nordsø Cup, der afholdes lørdag d. 30 oktober, kommer der deltagere fra hele verden – blandt andet topfiskere fra Tyskland, Holland og Skandinavien. Konkurrencen starter på Fiskeriets Hus i Hvide Sande, hvor der uddeles deltagerkort og briefes om regelsættet for konkurrencen samt andre praktikaliteter. Der er ved samme lejlighed mulighed for at inspicere de flotte præmier fra vores ind- og udenlandske sponsorer. Konkurrencen afvikles i området fra Søndervig strand i syd og op til Odbjerg Strand i nord –  en strækning på 16 kilometer langs stranden.

Selve fiskekonkurrencen startes kl. 14.00 på stranden i de forskellige sektorer. Under konkurrencen vil der blive serveret varmt suppe til deltagerne på stranden.  Konkurrencen afsluttes kl. 20.00, hvorefter de sidste fisk indvejes og deltagerkortene overleveres til dommerne. Efter bespisningen vil der være præmieoverrækkelse, hvor vi finder vinderen af Nordsø Cup 2021, slutter arrangørerne.

Tilmelding eller spørgsmål kan ske på telefon 97 31 23 41 – eller på info@kottfritid.dk

Som teaser kan du her se en lille film om Nordsø Cup 2019.

 

Friluftsland

 

Nordsø Cup er Skandinaviens største surfcasting konkurrence mede deltagere fra hele Europa.

Nordsø Cup er Skandinaviens største surfcasting-konkurrence med deltagere fra hele Europa.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This