Rimten minder mest af alt om en gråskalle, men den bliver betragteligt større. 25.04.09 – RIMTEN er en noget overset men alligevel ganske spændende fisk, som kan træffes både i søer, åer og på de åbne kyst. Den kan blive ganske stor og kan fanges på et væld af forskellige teknikker, hvilket gør den til et oplagt mål for os lystfiskere.

Nu har rimten fået sin egen hjemmeside. Den står Nicolai Ulrik Hansen bag, og han har sendt os følgende meddelelse:

– Det er med stor glæde, at jeg kan offentliggøre, at jeg har startet hjemmesiden rimte.dk. Det er mit håb, at siden vil styrke kendskabet til rimten som fiskeart, ligesom at siden vil tilstræbe at arbejde sammen med relevante instanser i håbet om at besvare en lang række af de biologiske spørgsmål, der ligger mig og andre på sinde.

– Siden er endnu ikke helt færdig, men de manglende passager vil løbende blive tilføjet, og så er det mit håb, at siden vil modtage den støtte, den fortjener. – Alle henvendelser med relation til rimter vil blive modtaget med stor taknemmelighed og besvaret efter bedste formåen. Alternativt kan spørgsmål videresendes til rette instans.

Besøg hjemmesiden her eller send Nicolai en mail: rimte@rimte.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This