Fredag den 6. april gik en drøm i opfyldelse for Wild Cat’z Adventure week deltageren Philipp Rehberger, da han landede et 265 centimeter langt monster med en estimeret vægt på 130 kilo!

Det var i den italienske flod Po i Italien, at han landede sit livs fisk! Først måtte Philip dog igennem en brutal fight fra gummibåden – en fight der tog over 25 minutter! Mallen ræsede opstrøms øjeblikkeligt efter hugget på blot 80 centimeter vand. En typisk opførsel for de aller største eksemplarer af arten, der også gerne “sætter” sig på bunden i flere minutter, som en anden sten.

Helaktionen fra klingen på Wild Cat’z stangen “Black Cat” fik til sidst flyttet fisken, så fighten kunne fortsætte på dybere strømfyldt vand. Efter mange nervepirrende minutter viste mallen sig for første gang i overfladen. Her gik det hurtigt op for Philipp Rehberger og “WILD CAT´z Adventure Weeks” organisatoren Patrick Haas, at der var tale om en af de største maller, der nogensinde er fanget på stang i verden!

Patrik Haas brugte sin “catfish grip” til at tage flodmonstret om kæberne, og med hjælp fra Phillip fik de trukket fisken ombord på den 270 centimeter lange Zeepter Ultra gummibåd. På sikker grund fik de så målt fisken foran flere vidner, og bekræftede dermed dens enorme dimensioner, før en kort fotosession.

Dette fantastiske eksemplar faldt for et 5 grams U-float rig. Den upåfaldende “Black Cat Gripper” enkelt krog i størrelse 1/0, imponerede også med dens sikre greb i fiskens mund, da den må have modstået et enormt pres under fighten

Peter Merkel og Patrick Haas er igennem lang tid, begge team-fiskere for det Tostedt baserede firma Zebco Europe. De arranger guidede malleture til Po i Italien, i samarbejde med Markus Eule’s “Wallerwelt angling centre”.

Turene fokuserer på formidling af ekspertise til “WILD CAT´z Adventure Weeks” deltagere, såvel som fælles udforskning af af de mest ukendte strækninger i floden. Disse professionelt organiserede ture giver monster maller relativt ofte, og hvis du vil læse mere, kan du klikke på links’ne herunder.

www.team-black-cat.com

www.wildcatz.eu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This