Vinderne af WPC. Luc Coppens tv. og Jeromy Staverman th.

Vinderne af WPC. Luc Coppens tv. og Jeromy Staverman th.

I den forgangne weekend afsluttede World Predator Classic, hvor Team Westin makkerparret Luc Coppens og Jeromy Staverman løb med førstepladsen.

Det er første gang WPC bliver afholdt i Europa, så var konkurrencen benhård. Størstedelen af Europas førende predatorfiskere var med fra start til den endelige konkurrence i Holland.

De to skrappe drenge fra Team Westin vandt den tre dage lange konkurrence med imponerende 1112 centimeter fisk, som var 144 centimeter mere end andenpladsen. Som belønning for den flotte indsats blev de belønnet med en superfed og ret kostbar Nitro Z6 båd.


– Med over 50 tilmelde hold bestående af verdens bedste lystfiskere, er WPC klart den mest spændende og prestigefyldte konkurrence i Europa, udtaler Luc Coppens. – Man mærker tydeligt presset og spændingen hele ugen op til konkurrencen –  en fantastisk fornemmelse. Forholdene under konkurrencen var svære og søen var delt op i tre zoner. Jeromy og jag havde den sværeste zone A på den sidste dag, hvilket lagde et massivt pres på os. Under sådanne forhold kan man nærmest mærke titlen glide ud af fingrene. Heldigvis leverede vi varen og holdt os i førerposition konkurrencen igennem, hvilket gav håb.

Vi fiskede med to nye stænger fra Westin, som viste sig at være de perfekte værktøjer til konkurrencen, slutter Luc og tilføjer at han er taknemmelig for at folk som Ross Honey og hans hold har arrangeret en fiskekonkurrence i så stor skala, så den involverede hele lokalsamfundet.

Se mere på Westins facebookside

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This