Lystfiskeriets svar på motorsportens Le Mans løber af stablen den 23. Juni, når “World Fishing Day” afholdes: 24 timers direkte fiske tv – fra 24 forskellige lande.

I løbet af de 24 timer kommer vi med på en episk fisketur, der strækker sig fra New Zealand i syd, gennem Asien og Europa og helt til Alaska i nord.

Hele ballet åbnes på en destination der er et kendt og elsket rejsemål blandt mange danske havfiskere. Det er nemlig Sørøya i Norge der lægger vand til de første tre timers fiskeri.

Her skal den kendte lystfisker Matt Hayes på tur med Geir Sivertzen AKA dr. Hook og Bilal Saab fra Big Fish Adventures. Det er ikke tilfældigt, at valget er faldet på den norske perle af en ø, for Sørøya holder flere store fisk og verdensrekorder end noget andet sted i Norge.

– Målet med dagen er, at introducere flere – især kvinder og børn – til lystfiskeriets mange glæder, siger Geir Sivertzen, projektleder for Big Fish Adventures, til Fisk & Fri, mens han grinende skynder sig at indskyde, at der naturligvis også bliver rå mængder af underholdning for hankøn med hang til store fisk.

Sådan følger du med

Du skal registrere dig HER for, at kunne følge med – live og gratis. Showet arrangeres og organiseres af fishingtv.com – en online kanal med bredt indhold henvendt til lysfiskere fra hele verden.

Læs meget mere om World Fishing Day HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This