Wiley X er en af verdens førende producenter af sikkerhedsgodkendte beskyttelsesbriller og som den eneste producent i verden, certificerer Wiley X hele sortimentet som sikkerhedsbriller – både i henhold til de amerikanske og europæiske sikkerhedsnormer. Wiley X leverer sikkerhedsgodkendte beskyttelsesbriller til utallige militære- og politienheder over hele verden, herunder den amerikanske flåde, US Army og DEA, samt mange europæiske hær-, politi- samt specialstyrker.

Udover beskyttelsesbriller til professionelt brug, er Wiley X kendt for at kunne levere briller til en lang række aktiviteter i Outdoor branchen. Wiley X er blandt andet førende indenfor jagt/flugtskydningsbriller – med og uden styrke, Airsoft markedet og har en lang række unikke features indenfor polaroide briller til fiskebranchen.

For at hjælpe brillebrugere har Wiley X omhyggeligt udvalgt en af de førende glas producenter (Shamir) i verden til at levere den højeste kvalitet af styrkeglas, der fuldt ud overholder eller overgår europæiske sikkerhedsstandarder.

Frank Lethan, General Manager – 2Biz udtaler:

“Det er med en vis stolthed og med store forventninger til det fremtidige samarbejde, at 2Biz overtager distributionen indenfor vor branche af et af de mest velrenommerede brands indenfor polbriller udviklet specifikt til fiskeri. Kvalitetsmæssigt passer Wiley X perfekt ind i vort sortiment på nøjagtig samme måde som f.eks. Owner kroge gør det. Ultimativ kvalitet, nytænkning og udvikling. Hi-Tech med forstand og hjerte. Vi glæder os til at komme i gang med Wiley X sammen.”

Thomas Wæver, V.P. – Outdoor direktør, Wiley X Europa udtaler:

“Idet Wiley X betragter Danmark som vort hjemmemarked, har vi været meget selektive i vor udvælgelse af en distributør til det danske fiskemarked. Flere har budt sig til, men valget var let at træffe, da 2Biz kom på banen. Med vores foranstående samarbejde, kan 2Biz med Frank Lethan i spidsen bygge videre på det fundament vi har lagt i denne branche gennem flere år. Vi ser meget frem til at arbejde med 2Biz og sammen løfte fiskemarkedet i Danmark til et endnu højere niveau. Wiley X Europa byder 2Biz varmt velkommen til den efterhånden store europæiske Wiley X familie.”

Læs mere om 2Biz på: www.2biz.dk

Læs mere om Wiley X Europa på: www.wileyx.eu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This