– Jeg ankom til spottet ved halv 9 tiden, og havde en masse nyt grej jeg sku have i vandet, fortæller Nick Sippert. – Efter en time til halvanden tænkte jeg at pakke mine ting sammen og køre til et andet spot, men jeg prøvede lige først at skifte til min Westin Swim 53 grams Crystal Perch, som er en lidt mere naturlig farve. Da jeg havde trukket linen helt ind til land, kunne jeg se en stor flot gedde følge efter den – og til sidst stod den stille lige foran mig. Jeg kastede en lille meter ud i vandet, og den vendte om efter den. Herefter jerkede jeg den lige en enkelt gang, og så huggede den bare. Efter en del plaskeri fik jeg den i nettet og skulle selvfølgelig have vejet den samt taget et billede. Alt i alt en super fed dag med et par fine gedder – og også nogle mistede.

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This