12.02.08 – FISK & FRI’S Gordon P. Henriksen var en tur på Stege Nor i weekenden med et par kammerater fra hans fiskeklub. Planen var at følge op på deres succesfulde efterårstur sidste år, som du kunne læse om i "Gang i gedderne" i december bladet 2007. Det blev dog ikke til helt så mange og så store fisk som sidst, men ud over en skøn og hyggelig forårsdag i "Fætter Torbens" båd, fik de da også nogle gedder. Selvom det var en rimelig varm forårsdag med masser af solskin, stod fiskene dybt, og der skulle arbejdes en del for at finde dem. Adskillige agn blev afprøvet, og nogle gav klart bedre end andre.

Torben Søllings hjemmelavede jerkbaits er tydeligt inspireret af Buster Jerk i form såvel som farvevalg, og de virker. Torben havde succes med sin hjemmelavede jerkbaits. Især en model han kalder "smøgen", da han påstår at fiskene er stærkt afhængige af den og bare inhaler den…

Zalt Jerk i disse farver minder måske om en kutling eller ålekvabbe, som kan være almindelige fødeemner for gedderne i Stege Nor. Gordon havde mere succes med den nye Zalt Jerk, som blev fisket i fuld fart. Pga. af dens vægt går den relativ dybt, og det, kombineret med en aggressiv indtagning var åbenbart det der skulle til. Du kan læse mere om de nye Zalt jerkbaits under grejnyheder i marts udgaven af Fisk & Fri.

Torben laver ikke bare hjemmelavede jerkbaits. Her fyrer han op i en hjemmelavet minibar, der kan vække lykke hos enhver tørstig lystfisker.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This