FISK & FRI modtager flere gange om måneden nyheder fra Sportsfiskerens redaktør Ole Wisler omkring nye tiltag, som vi jævnligt roser og citerer dem for, både i bladet og på vores meget besøgte hjemmeside. Derfor var vi selvfølgelig ved at få kaffen i den gale hals her på redaktionen, da vi fredag formiddag gik ind på deres hjemmeside sportsfiskeren.dk.

Lørdag den 1.nov. fangede Fisk & Fri´s lokalredaktør Per Ekstrøm og to kammerater over 60 aborrer op til 2 kilo i St. Vejle Å. Vi havde den lille historie på vores hjemmeside fra mandag den 3. nov.

En af vennerne, Per B. Larsen, sendte den lille historie samt Per Ekstrøms billede af ham selv til Sportsfiskeren som straks lagde den på deres hjemmeside fredag den 7.nov., dog med en lille ændring.

Vi bringer her begge billeder, og opfordrer vores læsere til at kigge godt på de to billeder, og maile til os hvilket billede de tror der var på fiskogfri.dk og hvilket der var på sportsfiskeren.dk Så har du chancen for at vinde en flot kasket!

Billede 1.

Billede 2

Du kan se de orginale nyheder på fiskogfri.dk her og den orginale på sportsfiskeren.dk her.

På tirsdag trækker vi lod blandt de korrekte svar om tre Fisk & Fri kasketter. Er du ikke en af de heldige vindere kan kasketterne købes her.

Løsningen sendes til gph@fiskogfri.com

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This