– Weekenden skulle bruges på gedder, så Jens Nordmark var hjemme ved mig natten til lørdag klokken 03.00, fortæller Mads Davidsen. – Da vi havde fået pakket bilen, kørte vi afsted mod de søer, hvor vi skulle fiske. Denne dag havde vi planlagt, at vi skulle dørgefiske med de lidt større kunstagn, og der skulle da heller ikke gå længe, før de første par gedder huggede på Jens’s Savage Gear Line Thru Trout i farven golden albino. Herfra gik fiskeriet rigtig godt med flere fine fisk i båden.

– Da fiskeriet i denne sø døde ud, valgte vi at tage videre til den næste sø, og her viste gedderne sig fra deres bedste side. Vi havde flere gange dobbelthug, og dagens top favorit agn blev Savage Gear Burbot på 36 cm. Ved cirka 14 tiden kom Jens’s stedsøn Daniel ombord på båden, men desværre skete der ikke det helt vilde. Jens fik et par mindre gedder, så vi besluttede at sejle tilbage til bilen og køre hjem, da vi igen skulle tidligt op og fiske søndag.

– Søndag morgen stod den på fiskeri i en tredje sø, hvor vi skulle fiske fra land. Vi havde planlagt, at vi skulle fiske med døde- og levende agnfisk plus dyrke lidt kastefiskeri, men vi fik kun fire minde gedder. Men så blev der taget en hurtig beslutning, og vi kørte til en anden sø, som jeg havde hørt godt om. Det skulle vise sig at blive den helt rigtige beslutning, for der gik kun en lille halv time, før Daniel fangede en super flot gedde på 92 cm, og ikke længe efter fangede Jens en på 95 cm. Nu vidste vi, at søen havde potentiale for gode gedder. Cirka 1 time senere fangede jeg så dagens største gedde på 108 cm, og sikke da et flot mønster den havde på finnerne. Igen klarede vores Savage Gear MPP Baitfish stænger det rigtig godt, og sikke en god weekend det blev til med 34 gedder forbi net rammen. Knæk og bræk derude.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This