– Her om vinteren fisker jeg udelukkende bundmede med død agn i vores åer, fortæller Ulf Callander. – Da jeg var ude at fiske forleden dag i Ätran, hvade jeg allerede mit første run efter 30 minutter, og var lynhurtigt over stangen for at gøre modhug, men i det samme kommer en stor skarv op til overfladen med min agn i munden…

– Skarven blev dog lige så overrasket som jeg og lidt tid efter var jeg klar til at kaste ud igen. Igen gik der blot 30 minutter inden alarmen lød. Heldigvis var det ikke en fulg, for der var totalt tværstop i modhugget. Fisken fightede tungt, men det tog alligevel blot to minutter før fisken læ sikkert i nettet. På grund af kulde lavede vi en super hurtig vejning, og det viste sig, at den vejede 13.21 kg som var fordelt på blot 105 cm!! En fantastisk drømmefisk der forhåbentlig blot er en appetizer til den kommende deadbaitsæson, hvor mit mål er en 15 kilos gedde.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This