Det milde vintervejr har indtil nu holdt vores søer isfri. Det har Rasmus Troelsen fra Viborg, som har sendt os denne fangstrapport, udnyttet til fulde.

-Marc Hansen og jeg havde aftalt at mødes kl. 9 ved vores favorit sø. På rekord tid får vi båden i vandet, og vender snuden mod den lave ende af søen. Velankommet til fiskevandet får vi ret hurtigt tre hug, hvoraf den ene kommer i båden. God start.

Efter at have dørget lidt rundt kaster vi anker for at kastefiske lidt. Jeg monterer et 25 cm swinbait i popeyefarve og der går ikke længe førend jeg råber yep! Fast fisk og en flot trekilos viser sig i vandoverfladen. Den får hurtig sin frihed og jeg kaster videre. Der går ti minutter mere før der igen er fisk. En i samme størrelse kommer en tur i båden til en hurtig afkrogning.

Kastefiskeriet begynder at dø ud og vi forsøger os med at dørge igen. Det viser sig at være recepten for dagen, som ender med ti fisk i båden, med en 95 centimeters 6,5’er på toppen, slutter Rasmus Troelsen, og tilføjer stolt at han selv stod for otte af fiskene.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This