fogbDet går helt i fisk mandag d. 9. februar når Gordon P. Henriksen, kommer til oplevelsescenteret Fjord&Bælt i Kerteminde, Fyn. Gordon vil fortælle om hvorfor og hvordan han blev fuldstændig tosset med fisk og lystfiskeri, og hvordan hele hans liv og arbejde kun handler om lystfiskeri.

Vi går bag om kulisserne i programmet ”Fiskemissionen” fra DR Ultra, når Gordon viser et par af hans yndlingsklip og snakker om de mange udfordringer der er i at lave børnefjernsyn og fiskefjernsyn. Børn og fisk opfører sig nemlig ikke altid som de får besked på! Du får også love at høre om lidt af det, som seerne ikke fik lov at se.


Gordon deler også ud af sine bedste fiskefiduser, og derudover vil alle få mulighed for at røre ved forskellige fisk og se hvordan de ser ud inden i.

Det hele foregår mandag d. 9. februar kl. 11 og er GRATIS, når du har betalt for indgangen.

Resten af vinterferien på Fjord&Bælt står den på Gys og Gæller, hvor uhyggen sniger sig ind, en spøgelseskælder opstår under havets overflade og biologerne åbner dyr og kigger nærmere på blod og organer.

Fjord&Bælt er et unikt forsknings- og formidlingscenter, der arbejder med havets dyr. Mød bl.a. de tre små hvaler Freja, Sif og Eigil eller de tre legesyge sæler. Centret tilbyder dagligt overraskende og interessante præsentationer og oplevelsesfortællinger, der både beriger og gør dig klogere på havets blå univers. Klap en krabbe, kild en søstjerne, føl en fladfisk og gå på opdagelse på havets bund.

Læs mere HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This