JØRGEN SKÅRUP fra specimenfiskeri.dk, har i tiden inden der kom låg på søerne jagtet store sandarter, men det var først på falderebet det lykkedes ham at overliste en. Vi har fået en fin fangstrapport fra den ihærdige lystfisker.

-I den seneste tid har jeg haft en stribe aftenture i forsøget på at fange en stor sandart, men desværre uden det store held. Kun nogle bonusfisk i form af gedder er det blevet til. Pæne gedder endda, men når man går efter sandarter betyder det jo ikke så meget.

Et sidste forsøg inden kong vinter fik overtaget måtte til.

-Nattefrosten vil snart lukke vandet til, og jeg må sejle det første stykke vej til frit vand gennem grødis. Det er bidende koldt, men jeg klør alligevel på i mørket. Pludselig får jeg et hug på min nyindkøbte Westin multijointed wobler. Der er god tyngde i fisken, hvilket straks for mig til at tro at det er endnu en gedde, så glæden er stor da en vægtig sandartfrue bryder overfladen. Den fine vinterfisk kan efter en lille måle-veje seance genudsættes. Succes! En vintersandart på 4,95kg. og 82cm er en realitet og Fedt at nå en sidste "late night specimen" inden det hele lukker til, slutter Jørgen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This