Der var mange der forsøgte at ramme baderingen i det lille bassin, men det var åbenbart ikke helt så let som mange troede.

Michael Bern-Martens blev den heldige vinder af konkurrencen og skal ud og trolle med den dygtige skipper, Per Sjøstrøm, ombord på båden Verona.24.3.2011 – DER VAR GANG i den på Fisk & Fri’s stand i Bella Centeret. Vi havde blandt andet en lille konkurrence hvor man skulle ramme ned i en badering i det store bassin. Alle der ramte blev skrevet op og vi har netop trukket en vinder blandt de dygtige.

Vinderen blev Michael Bern-Martens fra Ølstykke, der har vundet et tredages ophold på Hotel Pension Verona inklusiv en trollingtur med den dygtige skipper, Per Sjøstrøm fra Nordbornholms Trolling.

Stort tillykke til Michael herfra, og vi glæder os til at høre mere om hvordan turen forløber og se billeder af Michael med en flot bornholmsk laks!

I forbindelse med Bella Fordelsklub blev der trukket lod om fire vindere af årsabonnementer på BigGame og Fisk & Fri til Både i Bella. Vinderne blev:

Årsabonnement på Fisk & Fri:Johannes Juliussen, Sakskøbing

Ina Wennick, Rødovre

Årsabonnement på BigGame Magazine:

Michael Hansen, Virum

Peder Emborg, Birkerød

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This