16.5.2011 – DM I FLUEKAST blev afholdt søndag den 15. maj i Vingsted. Fisk & Fri’s Lars Chr. Bentsen var til stede ved mesterskabet, og kommer her med en melding:

Henrik Haupt var forholdsvis suveræn som vinder af herrerenes enhåndskonkurrence med imponerende 22 point i præcisionrunden – det er faktisk det højeste antal endnu scoret i et DM, og det endda under svære forhold med megen og skiftende vind. Silja Longhurst vandt Dame-rækken på næsten lige så suveræn vis, men fra arrangørerenes side skal der lyde stor ros og tak til Caroline og Mette for at stille op. Næste år håber vi I tager alle veninderne med. Nikolaj Eriksen, som vandt tohåndskonkurrencen, er en gammel kending i DM-sammenhæng – han vandt faktisk det første DM i nyere tid i 2007. Opdatering med alle distancer og præmier følger. Der bliver hård konkurrence i herrerækken om nogle år, når de nuværende juniorer træder ind i herrerækken – de holdt alle sammen et meget højt niveau!

Pladserne fordelte sig således:

Herre:

1. Henrik Haupt (i midten på billedet)

2. Nikolaj Eriksen (til venstre på billedet)

3. Lasse Karlsson (til højre på billedet)

Dame:

1. Silja Longhurst (i midten på billedet)

2. Caroline Heller (til venstre på billdet)

3. Mette Petersen (til højre på billedet)

Junior:

1. Nikolaj Stubbe Frederiksen (i midten på billedet)

2. Isak Lodahl (til højre på billedet)

3. Jonas Jeppesen (til venstre på billedet)

Tohånds:

1. Nikolaj Eriksen (i midten på billedet)

2. Per Ottesen (til venstre på billedet)

3. Lasse Karlsson (til højre på billedet)

En stor tak skal lyde til præmie-sponsorerne: Zpey Systems, som donerede en Zpey Competion 9′ #5, et Zpey Zero fluehjul samt en Zpey WF 5 F flueline. Guideline, som donerede en LeCie tohåndsstang, et Haze v2 fluehjul samt et DDC Connect linesystem. SalmonFly i København, som donerede 3 gavekort af 3000,-, 2000,- og 1000,- kroner. Korsholm i Skjern, som venligt donerede 3 par Smith Optics solbriller.

Liner til enhånds klasse-5 konkurrencen er sponsoreret af FlyFish Europe gennem The Fly Co. Liner til tohåndskonkurrencen er sponsoreret af Rio gennem FairPoint A/S. Forfang er sponsoreret af Zpey Systems.

Endnu en gang – en stor tak til sponsorerne – uden Jer var arrangementet ikke det samme!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This