Gunnar Lie – månedens vinder i september – fik indviet det nye ABU-hjul med en 5-kilos havørred. Ny personlig rekord til Gunnar.04-10-2012 – VI KAN ikke sige det nok, men det luner altid, når en af vores storfangere kommer igen med nye fangster. Fx Gunner Lie, som i september fik et flot hjul for en stor havbars.

Den 29. september var han taget til Bulbjerg for at afprøve det lilla lyn af et Ambassadeur hjul, som han vandt.

– Et hjul med indgraveringen "månedens fangst" forpligter jo, så efter jeg havde modtaget hjulet, skulle det jo afprøves så med sønden vind. Derfor var det jo oplagt at give havbarsen et sidste forsøg inden efteråret for alvor sætter ind, fortæller Gunnar.

– Strøm og bølger var perfekt, men de sidste dages vind havde gjort vandet temmelig plumret, så jeg regnede egentlig ikke med at fange noget, men jeg skulle jo også have afprøvet det nye hjul. Så jeg gav det en chance og efter lidt fin justering, gik det faktisk meget godt. Jeg fiskede i en times tid og bestemte mig for at gå tilbage mod bilen, men jeg kunne jo lige så godt bruge gåturen lidt fornuftigt og gik og fiskede lidt på vejen, beretter Gunnar som i det sidste kast fik hugget.

– Jeg mærkede et hårdt rusk i stangen, gav et ordenligt modhug og i det samme rullede en stor havørred rundt i overfladen. Trods det grumsede vand, kunne jeg med det samme se, at det var en havørred og ikke en havbars. Adrenalinen pumpede og fisken gik på bunden. Der gik vel fem minutter før jeg så fisken igen.

– Den kom op og rullede lidt rundt i overfladen, og jeg overvejede, om jeg skulle kane den ind med en bølge, men bestemte mig til at nette den. Jeg fik nettet under den i første forsøg, og inden jeg havde fået løftet den fri af vandet røg krogen ud af kæften. Med rystende knæ og nærmest i adrenalin chok kom fisken på land – den største havørred jeg nogen sinde har fanget. Så kan man vist i al beskedenhed sige, at månedens-fangst-hjulet er indviet, slutter Gunnar.

Og havørreden vejede intet mindre end 5,0 kilo og havde en længde på 82 centimeter!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This