Morten Guzek og sin kammerat Niki Tae Ho viser resultatet af et dobbelthug på deres Savage Gear 4Play woblere. To fantastiske gedder på 11,3 kilo og 12,6 kilo!

Mads Grosell fra Savage Gear med en 10,2 kilos gedde fra åbent dansk brakvand! Endnu en gang var Savage Gear 4Play den rette medicin.22.3.2011 – FORÅRET er for alvor kommet igang, og netop nu vælter ind med fangstrapporter hos Fisk & Fri! Morten Guzek har haft en rigtigt godt geddefiskeri, og også Mads Grosell har haft gode geddefangster.

Morten Guzek var sammen med sin kammerat Niki Tae Ho på en større dansk sø søndag den 20. marts, hvor de havde et fantastisk fiskeri. I løbet af dagen fik kammeraterne mange gode fisk i båden. Dagens højdepunkt var da Morten og Niki fik et dobbelt hug på hver deres Savage Gear 4Play i farven Golden Ambulance – det resulterede i to fisk over ti kilo. Morten med en brutal fisk på 11,3 kilo og 112 centimeter og Niki med et monster på 12,6 kilo og 119 centimeter!

Også Mads Grosell har været på en tur efter de skarptandede mandag den 21. marts. På en kort tur i åbent brakvand syd på det for alvor gav pote for Mads. I løbet af turen fik han hele 15 fisk toppet med en hidsig 10,2 kilos gedde, der gav et spektakulært hug! Igen var Savage Gears 4Play i både hard- og soft-udgaven helt overlegne.

Skynd jer at komme ud at fiske – gedderne går amok derude!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This