Plakat af Lars Østergaard

Lars Østergaard har tegnet plakaten til festivalen.

Skjern Å Lystfiskerfestival finder for fjerde gang sted i Skarrild ved Skjern Å i weekenden den 6 og 7 juni 2020, så du kan allerede nu sætte dit kryds i kalenderen.

– Som sædvanligt satser vi på et par dage, hvor grejbranchens store og små navne præsenterer grejnyheder og grej, der kan få tænderne til at løbe i vand hos enhver lystfisker, fortæller Niels Svalebøg, der er aktivitetskoordinator på arrangementet. – Her vil oplevelser, events, workshops fluebindere og kastere sætte krydderi på en weekend med socialt samvær og hygge.

Festivalgæsterne vil igen have mulighed for fællesspisning, og overnatning i festivalcampen i sommerhus, bed and breakfast eller på det nærliggende hotel Skarrildhus

Bag festivalen står Lystfiskerforeningen af 1926 i samarbejde med, Herning Ikast Lystfiskerforening, Silkeborg Fluebinderlaug og andre lokale foreninger. Et eventuelt overskud fra festivalen, går ubeskåret til vandpleje og ophjælpning af de vilde laksefisk i Skjern Å-systemet. Overskuddet fra sidste festival er netop blevet omsat til nye store gydebanker til glæde for Skjern Åens vildlaks.

Har du lyst til at være med på festivalen som udstiller, aktør, fluebinder eller fluekaster, så send gerne en mail med lidt tekst om dig selv og et par billeder til brug for online marketing samt hjemmeside, slutter Niels.

Plakaten du ser her er lavet af lystfiskeren, grafikeren, illustratoren og kunstneren, Lars Østergaard Jensen.

 

Kizuma line

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This