Gordon P. Henriksen søger nye udfordringer pr. 1 november – og vi søger derfor en ny frisk mand i teamet. Gordon vil også fremover være at finde i Fisk & Fri som skribent og fotograf. 07-09-2012 FISK & FRI er inde i en rivende udvikling – både inden for de trykte- og digitale medier. Vi søger derfor pr. 1 november en ny redaktionschef, der sammen med Jens Bursell og Søren Honoré skal være med til løfte de mange spændende fremtidige udfordringer, forlaget står over for.

Dit arbejde vil blive at vedligeholde www.fiskogfri.dk samt Fisk & Fris Facebook side, fungere som nyhedsredaktør – samt hjælpe til med redigering af artikler og andet redaktionelt arbejde.

Vi forventer at du har bred allround viden inden for lystfiskeri – samt et godt kontaktnet. Du skal have erfaring med IT, web- og sociale medier samt flair for at skabe nye kontakter og opsnappe nyheder. Du er vant til at have mange bolde i luften og kan disponere din tid, så du kan overholde dine deadlines. Dit skriftlige dansk er fejlfrit, og du er i stand til at korrekturlæse, redigere samt skrive et bredt spektrum af tekster og artikler. Det er en fordel, men ikke en forudsætning, at du er god til at fotografere samt bearbejde billeder i Photoshop.

Passer disse kvalifikationer på dig, kan vi tilbyde et udfordrende og afvekslende job i en hyggelig, inspirerende og uformel atmosfære med gode muligheder for kompetenceudvikling samt udfoldelse af dine kreative talenter – både ude- og indendørs. Løn efter kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Kontakt: Søren Honoré (sh@fiskogfri.com) eller Jens Bursell på (jb@fiskogfri.com). Tiltrædelse snarest muligt – senest 1 november.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This