Skal du med ud og P&T? Så tag med Thim til Midtjysk Lystfiskecenter. ARRANGEMENT FOR FREMME AF LYSTFISKERIET. Det kan vi godt lige her på redaktionen. Vi kan godt lide initiativ. Og Thim Overgaard vil gerne vise vejen til bedre P&T-vande for oplevelsessultne sjællændere. Det kan vi kun støtte ham i.

Den 14. april planlægger han at flyde en bus og kører den til Midtjysk Lystfiskecenter – en lokalitet som har en P&T-ramme, som er helt usædvanlig.

Han samler op ved: Farum, Lyngby, Brøndbyvester, Karlslunde, Ringsted, Slagelse og Korsør. Der vil, hvis det har interesse være muligt at hoppe på i Odense, ved Blommenslyst.

Der er tale om en heldagstur til en pris af 850 kroner inklusiv morgenmad og middagsmad – og ikke mindst fiskeri med to fiskestænger. Hvis du er frisk – kontakt Thim Overgaard på tlf. 41 11 63 03.

Btekst (kort_over_ejstrup.gif) Skal du med ud og P&T? Så tag med Thim. Han fortæller, at det var ved et tilfælde, at han fandt Midtjysk Lystfiskecenter, der er beliggende i et pragtfuldt område.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This