Blandt alle abonnenter på Fisk & Fris YouTube kanal har vi netop trukket lod om et stort spinnersortiment fra vestjydenspinner.dk.

Vinderen blev Johnny Hansen. Et stort tillykke – vi sender dig det fede sortiment af spinnere. Præmien indeholder Vestjydens fulde program, hvilket er 10 forskellige farver i vægtene 16 og 22 gram, 2 pakker Owner kroge, 2 grejæsker samt en rulle flourcarbon, som det ses på billedet.

Spinnerne fra Vestjyden/vestjydenspinner.dk er håndlavede, og af de bedste kvalitetsmaterialer. Kroppene er kraftige, og autentisk i farverne. Vægten er blyfri, og emballagen er skåret væk til fordel for miljøet. Med et stort udvalg af farver, vægte og blade – plus muligheden for selv at sammensætte din personlige spinner, er der mulighed for at blive dækket godt ind til hele sæsonen. Spinnerne er forberedt til brug af helikopterrig med en lille bøjle, hvilket nemt kan monteres uden brug af besværlige knuder. Alle spinnere er også monteret med en springring, hvis man ønsker at montere krogen på den traditionelle måde.

 

Forshaga Akademin

 

Her kan su se, hvad der venter Johnny Hansen med posten i de kommende dage: Et lækkert sortiment af spinnere og rig-bits til helikopterrigs fra verstjydenspinner.dk

Her kan du se, hvad der venter Johnny Hansen med posten i de kommende dage: Et lækkert sortiment af spinnere og rig-bits til helikopterrigs fra verstjydenspinner.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This