Hvert år er Team Christensen bestående af Rasmus og Casper Christensen på sandarttur for at finde et eller flere uberørte fiskevande, som holder på store fisk. – Her på en forlænget weekendtur prøvede vi en ny sø af, som efterhånden må være nummer, 40 hvor de forrige 39 ikke har holdt det store, foetæller Rasmus. – Men – tanken om et uberørt sandartvand med store hugvillige fisk har drevet os i mange år. Og den her tur var så turen, hvor vi endelig fandt vandet.

– Vi ankom til det uberørte fiskevand uden at have nogen idé om, hvorvidt søen overhovedet indeholdt sandarter, og efter lidt besvær med at få båden i vandet, kom vi ud. Den første dag havde vi kun et par timers fiskeri, og vi lurede efter noget tid, at vi ikke skulle fokusere vores fiskeri på det dybe vand, som vi ellers forventet. I stedet måtte vi finde fiskene på de lavere dele af søen.

– Det gav os fire sandarter med en topfisk på 94,5 cm og 8,8 kg. Vi fik efterhånden som den første dag skred fem af luret, hvordan fiskene skulle fiskes for at blive trigget til at hugge, samt hvor i søen vi skulle fokusere vores fiskeri. Efter den første dags succes, fiskede vi efterfølgende tre hele fiskedage mere i samme sø – og efter tre en halv dages fiskeri sluttede vi af med et resultat på 81 sandarter – heraf 40 over 80 cm, 19 over 85 cm og 8 over 90cm med de 8 topfisk på henholdsvis 100cm, 99cm, 96cm, 95cm, 94,5cm, 94cm, 92cm og 90cm.

Se hvordan Rasmus og Casper fisker i Fisk & Fris vertikalsandart video her:

– og husk at abonner på Fisk & Fris YouTube kanal

Hvidovre Sport

 

Casper med sin 99 cm sandart fra et svensk vand

Casper med sin 99 cm sandart fra et svensk vand taget på softbaitet Westin TwinTeez. Øverst i nyheden ser du Rasmus med turens største sandart på 100 cm  – også taget på TwinTeez.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This