Så er redaktionen retur efter en tiltrængt sommerferie, der har budt på en hel masse gode fiskeoplevelser – blandt andet med mallefiskeri i Danmark og Tyskland – samt karpefiskeri i Danmark og Sverige. Begge dele vender vi retur med senere i form af et par fede videoer på Fisk & Fris Youtube – og så kan du ellers roligt glæde dig til en masse nyt samt spændende stof i den kommende tid – hvad enten du er til havørred, laks, gedde, aborre og sandart – eller makrel, fladfisk og torsk . Vi gir´ dig traditionen tro alle de seneste fiskenyheder, så du kan holde dig opdateret, supplerer med inspirerende samt lærerige artikler – og går i dybden med lækre videoer på vores YouTube kanal.

Har du selv fanget noget spændende i din ferie, så tøv ikke med at kontakte redaktionen på sms 30 70 02 36 eller jb@fiskogfri.dk

Vores store konkurrence – Kinetic Fiskecup 2023 fortsætter ufortrødent, og der kåres hver måned en vinder, som kan vælge mellem fem forskellige kategorier af grej til en værdi af 2500 kroner. Ugens konkurrence er også på banen om et par dage – og her kan du vinde et lækkert sortiment af jerkbaits fra Savage Gear.

Vi ses derude – Jens Bursell

Øverst Jens Bursell med en smuk dansk trettenkilos skælkarpe, der huggede på en CFC Scopex/banan boilie i slutningen af sommerferien (sponsoreret).

 

Friluftsland The North Face

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This