Saltvandsfiskeren Vejle har i år valgt og flytte deres årlige fiske konkurrence fra foråret til efteråret på grund af Corona nedlukningen. Det er nu fastsat at konkurrencen afholdes fra fredag d. 25. september til søndag d. 27. september.

– Som noget nyt i år er sekretariatet, indvejning og vores lille cafe i vores helt nye renoverede lokaler på Ibæk Strandvej 1S i kælderen, fortæller arrangørerne. – Som sædvanen er der lodtrækning blandt dem der har tilmeldt sig konkurrencen før d. 18/9-2020. Årets samlede præmiesum ligger på ca. 150.000 kroner, men der er dog enkelte af vores trofaste sponsorer, hvis præmier ikke længere er gyldige, grundet konkurs og lignende. Præmier listen i år indeholder lækre præmier med både fiskegrej, fisketøj og gavekort til å og havture.

Der vil dagligt være lotteri og man kan altid få lidt og spise og drikke fra morgen til aften i deen lille cafe. Konkurrencen sigter på havørreder, fanget fra kysten i Vejle fjord fra Trelde næs, ved Fredericia til Bjørns Knude ved Juelsminde.

Saltvandsfiskeren Vejle forventer en lige så gode fangst muligheder af havørreder, som i forårssæsonen, hvor konkurrencen normalt finder sted. Vi ser frem til en god Vejle Fisker nr. 54 i september – takket være vores sponsorer og frivillige, som er kernen i, at denne konkurrence kan gennemføres, slutter de.

 

Owner

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This