– Jeg er fra Hirtshals og havde aftalt med en fiskekammerat, at vi skulle på jagt efter nogle gedde-damer, og det var han klar på, fortæller Tu Tran. – Sidste gang vi fiskede her havde vi en konkurrence i gang med hvem, der kunne fange den første på en gulerod. På den sidste tur fik jeg ni gedder på gulerod, mens min makker fiskede med gummiagn og fik to.

– Men hverken gummi eller gulerod gav noget den første time, så jeg satte et ganske almindeligt skeblink på, hvorefter en god gedde huggede HÅRDT i første kast, men desværre røg den af igen. Jeg kastede adskillige gange igen uden held. Herefter fortsatte jeg med at kaste i vifteform, og da vi kom tilbage hvor jeg fik hug sad den der. Den var inde og vende fire gange og tog kraftige udløb ud af igen samt indenom bag sivene, men efter godt ti minutters fight overgav den sig. Havde før denne plads været forbi tre andre søer, der var frosne, så vi fik heldigvis fundet vand uden is. Fik fire ialt på 3 timers fiskeri: Tre i cirka samme størrelse og en mindre han på omtrent fem kilo.

 

 

Jans Lystfiskershop

    Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This