Så er det lige nu, at der er godt gang i det spændende fiskeri efter laks fra land i den store svenske sø Vättern, som vi skrev om for nylig i artiklen ”Vättern – kastefiskeri efter laks”. En af dem, der har været ude og opleve fiskeriet er svenske Elias Lahdo, som forleden fik en smuk laks:

– Det var en både kold og regnfuld dag, jeg var ude, men hvad gør det, når der er fisk i farvandet! Fisken, som du ser på billedet, fangede jeg på en olivenfarvet Gladsax wobler på 26 gram fisket på 0,11 mm fletline på min 11 fods stang. På turen, hvor jeg fiskede fra Ödeshög Golfbane, fik jeg desuden endnu et hug fra en noget større fisk, som jeg desværre mistede, slutter han.

Læs artiklen ”Vättern – kastefiskeri efter laks” i Fisk & Fris store digitale artikelarkiv på fiskogfri.dk her.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This