Mathias Bistrup Refstrup fik sig en oplevelse for livet, da han i sommers vandt fiskekonkurrencen i Alsterån med en flot bækørred på 1,7 kilo og 51 centimeter.

5.9.2011 – I SOMMERS fik Mathias Bistrup Refstrup på 12 år en oplevelse for livet. Mathias deltog sammen med sin far, Lars Refstrup, til en fiskekonkurrece i Alsterån i Sverige, og her havde Mathias heldet med sig, for det lykkedes ham nemlig at vinde konkurrencen med en rigtig flot bækørred!

Mathias, der er bosat i Snekkersten på Nordsjælland, havde kun fisket i et kvarter da en stor bækørred huggede på hans kobber spinner ud for en grødebusk i åen. Mathias havde helt styr på fighten, der foregik stille og roligt, så der gik ikke lang tid til hans far kunde lande fisken for ham. Det var en flot bækørred på 1,7 kilo med en længde på 51 centimeter.

Senere kom den svenske avis Smålandsposten på besøg. De ville gerne interviewe fangeren af ørreden, der hang til skue på pladsen, og det var jo Mathias. Efter interviewet fiskede far og søn videre. Der var imidlertid ikke andre der havde fanget noget, og senere på dagen viste det sig, at Mathias havde havde vundet konkurrencen og første præmien på et fluefiskekurses samt et årskort til Alsterån! – Jeg var helt vildt glad og jeg forstod slet ikke at jeg havde vundet konkurrencen, tilføjer Mathias i sin rapport til Fisk & Fri. To dage efter konkurrencen var Mathias i avisen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This