Fishing Zealand sender en stor tak til alle dem, som arbejder frivilligt med miljø- og bestandspleje i det sjællandske (og i hele Danmark). Takken kommer i form af en film, som hedder Vandløbene og de frivillige, og den er en hyldest til alle dem, der afsætter deres dyrebare fritid til at oparbejde de danske fiskebestande og værne om vandmiljøet.


Filmen er produceret af Niels Vestergaard i samarbejde med Fishing Zealands projektleder, Gordon P. Henriksen.

– Filmen er forhåbentlig endnu et skridt i den rigtige retning, lyder det fra Gordon. – Vi håber, at flere og flere vil fåøjnene op for, hvor stort og vigtigt et arbejde, det er, de frivillige gør. Især kommuner, myndigheder og politikere kan tåle at blive påmindet om, hvilken betydning dette arbejde har – ikke blot for fiskeriet, men ogsåfor miljøet og samfundet generelt.

Fishing Zealand planlægger at bruge filmen til at skabe mere fokus pådette vigtige arbejde, og ser frem til at koordinere indsatsen mellem kommuner og frivillige i endnu højere grad, i takt med at Fishing Zealand projektet vokser.

Inden for kort tid vil Fishing Zealand præsentere en plan for efterårets aktiviteter og kurser, hvor du selv kan bidrage og deltage.

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This