restube-fiskogfri

Som de første i Skandinavien giver Fisk & Fri dig muligheden for at købe et CO2 oppusteligt vadebælte, der vil kunne redde dig fra druknedøden den dag uheldet er ude – enten i elven, mosen, ved fjorden eller på kysten.

Det er de færreste, der gider bære på en stor fyldig redningsvest – eller en relativt tung og uhandy C02 vest under vadefiskeri. Men – de fleste vadefiskere bruger alligevel et vadebælte, så hvorfor ikke erstatte det med et letvægtsvadebælte, hvor den potentielt livsreddende opdrift er indbygget, så man altid har det på sig, hvis der opstår en farlig situation?

RESTUBE vadebæltet har – præcis som på en C02-redningsvest – en C02-patron, der på et sekund kan blæse luft ind i et flydeelement. Men – til forskel fra de fleste C02 veste, så kan patronen kun udløses manuelt, hvilket til netop vadefiskeri er en kæmpe fordel, da man selvfølgelig ikke ønsker patronen udløst, bare fordi man vader lidt dybt, eller fordi der kommer en tilfældig høj sø.

Med vadebæltet følger to ekstra patroner, så du selv kan skifte den, hvis du har været ude for et uheld.

Prisen for et Restube Basic CO2-vadebælte samt to ekstra patroner er kun 499 kroner. En billigere livsforsikring får du næppe som vadefisker.

Køb Restube på www.fiskogfri.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This