Favirar Azour fik sig et noget uventet hug i dag, da han kastefiskede efter torsk ude på Øresund over lidt lavere vand.  – Jeg var taget ud med turbåden Øby, fortæller han. – Det var temmelig sløjt fiskeri i dag, og det var kun blevet til cirka ti mindre torsk i alt til hele båden.

– Pludselig fik jeg et godt hug ude over 10-12 meter vand, som jeg troede var en fin torsk, fortsætter han. – Den rykkede meget godt og tog et par fine udløb, men der var på ingen måde tale om, at mine nerver hang i laser. Da den kom tættere imod overfladen, kunne jeg pludselig se, at det var en flot havørred, der havde taget min brun/gule kastepirk på 100 gram, som ikke er den du ser på billedet.

– Det ville virke lidt brutalt at gaffe så smuk en fisk, så vi fik fat i skippers langskaftede net, og inden længe lå den flotte ørred sikkert på dækket. Havørreden vejede 5,4 kilo og var 78 centimeter lang, slutter Favriar sin beretning til Fisk & Fri. Fisken blevet taget på en 40-100 grams kastestang.

Har du også fået en stor fisk, så husk at kontakte redaktionen med din historie på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This