Martin Knudsen med den hurtige ørred på 4,73 kilo, der huggede ingen han rigtig var klar. EN UVENTET FRIDAG tikkede pludselig ind på telefonen, og hvad er bedre end at tage en på fisketur, tænkte Martin Knudsen fra Gadstrup.

Turen gik til Simons Put and take. Stangen blev rigget til og Powerbaiten havde knapt ramt vandet før hans line i et raskt tempo blev hevet af hjulet, og et godt stykke ude kunne han se en god fisk springe helt fri af vandet.

– Jeg havde hverken nået at folde mit net ud eller sætte fisketasken fra mig, så figten blev en anelse mere besværlig end jeg lige havde planlagt, fisken tog adskellige lange udløb før den endelig blev træt og kom ind til land. En fed fight og 15 minutter senere kunne jeg nette en smuk regnbueørred på 4,73 kilo slutter Martin.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This