Her er det Morten Ramsgaard, som fik denne Jack på en angfisk dørget efter båden. Under fighten blev der lavet undervandsoptagelser, hvilket Robert Jonsson blev advaret i mod, idet store tyrehajer var lokaliseret i området. Men hvad gør man ikke for de lystfiskeinteresserede!

Robert Jonsson til venstre i billedet står her med dagens første fangst, mens Captain Jeff til højre hjælper med afkrogningen.

SOM DEN GRUNDIGE læser af fiskogfri.dk sikkert kan huske, var Fisk og Fri til stede, da en presse event med den verdenskendte lystfisker Jeremy Wade, skød sæson 4 i gang af River Monsters.

Det var Morten Ramsgaard, der var af sted, og det var ikke det eneste han lavede.

På en opfordring af svenske Robert Jonsson fra Fiskejornalen – og Nyttfiske – var der ogå noget urban angling, som skulle dyrkes. Han hoppede med ham i båden for at afprøve fiskeriet i Fort Lauderdales mange kanaler efter tarpon og jack crevalle.

En helt unik oplevelse, som der kom denne cirka 10 minutters video ud af.

Bag roret stod Captain Jeff, som er en meget erfaren fører af båden i lokalområdet, men også en meget dedikeret lystfisker. Han er manden, som kan finde fiskene og få dem til hugget, når alle andre må give op. Hans fangster på youtube.com taler for sig selv.

Der blev fisket med levende agnfisk, dørget efter båden på cirkelkroge, imens der blev sejlet slalom mellem yachter i millionklassen – ikke mindst de kendte villaer fra tv-serien Miami Vice. Et scenarie som adskiller sig fra alt andet.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This