Unge Andreas Christiansen i godt selskab med guldmakrel, bonitoer og kingfish. 14.08.09 – FLORIDA ER ET SANDT FISKEMEKKA med mange spændende og eksplosive fiskearter. Unge Andreas Christiansen er for nyligt vendt hjem fra en familieferie i Florida, og i den forbindelse blev det til 2 guidede bådture og en del fiskeri direkte fra strandene.

Andreas nåede langt fra at stifte bekendtskab med alle de mange sportsfisk, der findes i området, men mindre kan jo også gøre det. Og oplister man alle de arter, som Andreas formåede at lande i løbet af ferien, forstår man hvorfor. Foruden den eftertragtede gyldne sportsfisk dolphin, blev det til kingfish, bonitoer, hammerhaj, snappere, barracudaer, ladyfish, amber jack og speckled trout. Herudover var der selvfølgelig også en mængde af særligt legendariske fisk – dem som slap væk! I Andreas’ tilfælde var der her tale om en voldsomt stor haj, en bomstærk snook og en utrættelig fisk, som efter 20minutters fight over bunden smed krogen og dermed aldrig kom til syne.

Er du for alvor blevet nysgerrig på fiskeriet i Florida, er der mere inspiration at hente i Fisk & Fri’s online artikelarkiv. Følg eventuelt linket her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This