– Efter at have været i Sverige fem dage for at jage den helt store overspringer på den svenske østkyst, kom jeg tomhændet hjem til Danmark i går aftes, fortæller Nick Yndal – alias Karlsson på Taget. – Her til morgen blæste det alt for meget til, at jeg gad kysten igen, så jeg valgte at gå efter lidt aborrer i det lokale vand.

– Da jeg kom derned, så jeg, at vandstanden var enormt lav. Jeg vidste med det samme, at det ville blive svært, og efter en times fiskeri havde jeg mistet over ti aborrer samt fået to fine på land. Men så så jeg en rygfinne i vandet og konstaterede hurtigt, at det måtte være en karpe. Jeg skiftede derfor om til et 15 grams slaske bly og smed et par orm på. Der gik ikke mange minutter, inden den huggede, hvorefter en heftig fight startede på min Shimano Diaflash UL stang. Hele fem gange havde jeg fisken helt henne ved netkanten, men hver gang tog den udløb. Med hjertet helt oppe i halsen lykkes det dog endelig at få nettet under denne smukke skælkarpe på 4 kilo. Dagen var reddet.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This