Som gratis abonnent på Fisk & Fris Youtube kanal, får du nu muligheden for at vinde en lækker gavekasse med tre flakser spiritus til en værdi af 900 kroner fra Knæk & Bræk – så dig og dine
venner kan få en velfortjent lille gibbernakker på den næste fisketur eller påskefrokost. Alt hvad du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at besvare følgende spørgsmål: Skal der
være enebær i en gin? Svaret poster du i tråden om konkurrencen på Fisk & Fris Facebook lørdag den 18 marts – eller i opfølgende tråde om konkurrencen. Vi finder en vinder næste lørdag den 25 marts klokken 12.

Knæk & Bræk er en ny serie velsmagende og anderledes spiritus destilleret i Danmark eller med caribisk ophav for rom. Der er fokus på de bedste råvarer, rene smage og noget som kan tages med på fisketur eller nydes derhjemme. Man kan blandt andet få en bitter, mild porsesnaps, 15 års rom, og to former for gin, som kan nydes rent – præcis som man nyder en rom. Specielt kan anbefales den klare Hyldeblomst Gin, der bare smager så meget af vild natur og lidt mindre af enebær end andre gin, der pr. definition skal indeholde enebær.

Bag firmaet Knæk & Bræk står Erik Blom Jensen, der har 20 års erfaring fra fødevarebranchen. Erik har en dyb passion for naturen, hvor han færdes hjemmevandt med både fiskestang, kikkert og kamera. Se produkterne, som kan købes en række steder over hele landet, på knækogbræk.dk.

NB: Præmien sendes kun til person over 18 år.

 

Friluftsland

 

I Ugens Konkurrence på fiskogfri.dk kan du vinde tre flakser spiritus fra Knæk & Bræk. Såfremt du ønsker en anden kombination af flasker fra Knæk & Bræk kan du også få det.

I Ugens Konkurrence på fiskogfri.dk kan du vinde tre lækre flakser spiritus fra Knæk & Bræk (vist øverst) . Såfremt du ønsker en anden kombination af flasker fra Knæk & Bræk kan du også få det – eksempelvis nogen af disse flasker.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This