I ugens konkurrence på fiskogfri.dk kan du som gratis abonnent på Fisk & Fris YouTube nu vinde en super lækker letvægtsbrænder fra Friluftsland, så du fremover kan få rygende varm mad og drikke på fisketuren. Præmien er det lækre Primus Lite Plus Stove System – og alt, hvad du skal gøre er at besvare følgende spørgsmål: Hvilket brændstof kører systemet på? Svar på tråden om konkurrencen på Fisk & Fris Facebook fredag den 14. oktober. Konkurrencen kører til fredag den 21 oktober kl 12.00.

Primus Lite Plus Stove Systemet er luksusudgaven af Primus’ bud på et effektivt og kompakt brændersystem, der koger vand på ingen tid. Sættet består af en let, kompakt brænder og en 500 ml kasserolle i hårdanodiseret aluminium med varmeveksler, der fastgøres på gasbrænderen for at sikre optimal stabilitet, varmeudnyttelse og lynhurtig kogetid, samt et låg, der også fungerer som kop. Brænderen er fremstillet med Primus’ “Laminar Flow Burner”-teknologi, der gør selve brænderen endnu lettere, uden at gå på kompromis med effektiviteten. Den indbyggede piezo-tænder gør, at du ikke behøver tænke på tændstikker, lighter eller ildstål og reguleringen er let at betjene, selv med handsker på. Brænderen og en 100 ml gasdåse passer selvfølgelig ned i gryden, så kogesættet fylder minimalt i rygsækken.

Kedlen har indbygget hældetud, så den ikke drypper og et isolerende hylster i kork og G-1000, der både holder på varmen og sikrer, at du ikke brænder dig på kedlen. Hylsteret har en lille lomme, der er designet til at holde en ske, så den altid er lige ved hånden. Der medfølger desuden adapter, så brænderen også kan bruges med andre gryder og pander, hvilket gør den helt enormt alsidig. Et superlækkert lille sæt, der vil være et hit når der skal koges vand til frysetørret mad, te eller kaffe og spares gram i rygsækken!

Detaljer:

Effekt: 1500 W

Kogetid (0,5 l vand): 2:45

Volumen: 500 ml

Adapter, så brænderen kan bruges med almindelige gryder og pander

Indbygget piezo-tænder

Indbygget vindskærm og varmeveksler

Isolering og håndtag på gryden, der gør den lettere at håndtere

Låg kan bruges som kop eller lille skål

Regulering er let at betjene, selv med handsker på

Vægt:402 gram

OBS: Gasdåse ikke inkluderet

 

Du kan også købe brændersystemet hos Friluftsland her (reklame).

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This