Som gratis abonnent på Fisk & Fris YouTube kanal kan du nu vinde et lækkert sortiment af de unikke nye Panzerfish gennemløbere sponsoreret af panzerfish.com

Alt hvad du skal gøre er, at besvare følgende spørgsmål i tråden om konkurrencen på Fisk & Fris facebook: Hvilket materiale er Panzerfish gennemløberne lavet af? Konkurrencen løber til fredag den 1. juli klokken 12.

– Panzerfish blinket er det nyeste indenfor endegrej til put and take søens ørreder, samt kystens- og fjordens havørreder, forklarer Dan Bach Nielsen fra panzerfish.com. – Det er en super effektiv agn, som samtidig er skånsom for miljøet. Der er nemlig tale om et blink i hårdt og kompakt glas og indpakningen er der også tænkt over, idet der hverken er brugt plast eller andre ikke skånsomme materialer.

– Blinket er i den lidt større ende af skalaen af put and take-gennemløbere i Danmark, men på grund af det lette materiale, vejer det alligevel kun 7 gram. Det betyder, at det kan fiskes utroligt langsomt og lokkende – selv på lavt vand. Et lidt større blink som dette kan ofte være med til at lokke de større og til tider mere aggressive ørredarter i landets put and takesøer til hug. Og – om vinteren, når havørrederne nogle steder kan være en anelse træge, kan gennemløbsblinket fiskes ultra langsomt og ofte få havørrederne i hugget. Om sommeren er Panzerfish også et glimrende alternativ til skumbillerne under aften og nattefiskeriet efter havørreder – både i åen, fjorden og på kystpladserne rundt om i landet. Blinket kan både fiskes med UL-grej eller bag et bombardaflåd på længere stænger, og med sin flagrende gang i vandet, selv under langsom indspinning, er denne miljørigtige agn et skridt i den rigtige retning.

Du kan læse mere om Panzerblink her.

 

Hvidovre Sport

 

Panzerfish

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This