Som gratis abonnent på Fisk & Fris YouTube får du i denne uge chancen for at vinde Gordon P. Henriksens nye bog – ”Ha´det for vildt”, der udkommer 7 september. Alt hvad du skal gøre er at svare på, hvad Gordon foretrækker at gøre ved en skarv – og hvad han efterfølgende bruger dem til. Svar i tråden på Fisk & Fris facebook i dag den 23. august. Konkurrencen løber til 31. august kl 12.00.

– Denne bog skal inspirere til flere nye store som små eventyr. Til at gøre hverdagen lidt vildere. Til at kaste sig ud i nye situationer og skabe oplevelser.” Sådan lyder det fra Gordon P. Henriksen i forordet til Ha’ det for vildt, som leverer flotte fotos, appetitlige opskrifter og et væld af anekdoter og relevant baggrundsviden til både nybegyndere og de mere erfarne jægere og fiskere.

Ha’ det for vildt handler om alle de oplevelser man kan have med et gevær, en fiskestang eller en køkkenkniv i hånden – i skoven, ved kysten eller på fjeldet. Den fortæller om hvordan vi får en tættere og mere meningsfuld forbindelse med naturen når vi fisker, jager og tilbereder de vilde råvarer. Og om hvordan man kan ha’ det for vildt samtidig med at man bliver klogere på sig selv.

Ligesom Et liv i fisk, Gordons første bog, er kammeratskabet og fællesskabet i centrum. Det skinner igennem i Columbus Leths fantastiske fotos og i de lækre og inspirerende opskrifter hvor det handler om eventyr med kammeraterne og om at lave mad til familie og venner – nu også med vildt. Michelinkokken Christian F. Puglisi og smørrebrødskongen Adam Aamann bidrager med opskrifter inspireret af naturoplevelser de har haft med Gordon.

Der er masser af inspiration at hente til nye jagtformer, fiskemetoder og ikke mindst tilberedning af fangsten og byttet for både nybegyndere og de mere erfarne jægere og fiskere.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This