Som abonnent på Fisk & Fris YouTube for du i den kommende uges tid muligheden for at vinde et af de nye lækre Revo SX 4000 Spin fastspolehjul fra Abu Garcia – klar til at fiske påspolet 0,10 mm Fireline i hvid. Samlet værdi næsten 2500 kroner. Alt hvad du skal gøre er at svare på følgende spørgsmål: Hvor mange kuglelejer har hjulet? Svaret indsender du i tråden om denne konkurrence, der er posted på Fisk & Fris Facebook i dag den 9, juni. Det hjul, som du vinder har været brugt under tests i foråret, men er fejlfrit og “nyt”. Du kan se hjulet i aktion i denne video på Fisk & Fris Youtube, hvor du ved samme lejlighed bliver abonnent, hvis ikke du er det i forvejen. Konkurrencen slutter Søndag den 18 juni kl. 12.00.

Det nye Abu Garcia Revo SX Spin adskiller sig tydeligt fra dens forgænger. Med sit superkompakte og re-designede udseende samt en masse innovative tekniske detaljer under motorhjelmen, er der virkelig kræset for detaljen, og allerede ved første øjekast er det tydeligt, at hjulet er blevet opgraderet på alle parametre. Foruden det nye og kompakte design med hjulhus i aluminium, der kombinerer lav vægt med en meget høj styrke, er Abu Garcia Revo SX forsynet med 8+1 forseglede HPCR-kuglelejer for høj korrosionsbeskyttelse samt en let og problemfri gang. Den nye Rocket Turbine-spole i kombination med det forbedrede Slow Locomotive, Oscillation-lineoplæg sørger desuden for et perfekt lineoplæg samt minimal friktion, der sikrer lange og problemfri kast uanset linetype. Endelig er Abu Garcia Revo SX forsynet med en pålidelig og super-effektiv bremse med Hybrid-bremseskiver, der yder et solidt præcist bremsetryk, når der skal sættes hårdt mod hårdt.

 

GHrejXperten

 

 

Fisk og Fri tester Abu Garcia Revo SX Spin

Du kan se testen af hjulet i denne video på Fisk & Fris YouTube. Det er specifikt det hjul du ser på videoen og fotoet lige ovenfor, som du vinder.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This