TOM NIELSEN havde i år taget nogle dages ferie lige efter sandart premieren, fortæller han Fisk Fri. – Første dag d. 2 juni var jeg på vandet kl 4 om morgenen der var ikke meget at se på ekkolodet. Først efter 10 timers fiskeri lykkedes det mig at finde lidt fisk det lykkedes mig at fange to indenfor en time og misse et enkelt hug 3,6 og 5,65 kilo. Derefter tog vinden så meget til at jeg ikke kunne holde båden selv med to elmotorer. Den 3. blæste jeg inde og den 4. blev det til 9 timers fiskeri i heftige regnbyger uden et hug. d. 6 om morgenen overvejede jeg meget at køre hjem men besluttede alligevel at prøve et par timer. Lidt over middag huggede dagens første fisk på 4,8 kilo og så steg humøret lidt. Kort tid efter var der fisk igen en fin tyk fisk på 7,55 kilo og 90 centimter. Nu var humøret helt i top så da jeg fik dagens sidste fisk på lidt over 4 kilo kunne jeg næsten gå på vandet. Alle planer om at tage hjem blev droppet og jeg tog på vandet igen næste dag og samme lille område som dagen før gav fisk blev sejlet igennem på kryds og tværs, da dagen var omme havde 3 fine fisk været en tur oppe og vende i båden 4,7 kilo 5,5 kilo 6,2 kilo.

Alt i alt en god afslutning på en uge sandart fiskeri må man sige!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This